Szarvas 2018

Internationaal zomerkamp in Hongarije in samenwerking met het Joods Humanitair Fonds

 

szarvas1 impressionWat?

Deze zomer gaat er een Nederlandse groep deelnemen aan het beroemde zomerkamp Szarvas in Hongarije. Dit is jouw kans om aan een uniek avontuur te beginnen!

 

Voor wie?

De groep is dit jaar voor jongeren tussen de 14 en 16 jaar. Het zomerkamp is er voor alle stromingen van het Jodendom. Er is kosjer eten en als je wilt kan je je aan de sjabbat houden.

 

Wanneer?

Het zomerkamp zal plaatsvinden van 12 tot en met 24 augustus 2018. We nemen deel aan de vierde sessie van Szarvas.

 

Aanmelden

Om aan te geven dat je graag mee gaat, vul je ons formulier in.

We komen snel bij je terug om je te laten weten of er nog een plek is in de groep. Daarna doe je een officiële aanmelding via Szarvas. Hier begeleiden we je bij. Wij zorgen ook voor het boeken van de gezamenlijke vlucht.

 

Deadline

De deadline om je aan te melden is 24 juni.

Meld je aan via ons formulier!

 

Kosten

De deelnemersbijdrage is €180,-. De daadwerkelijke kosten liggen hoger, maar deze worden voor elke jongere betaald door het Joods Humanitair Fonds. We vragen ook aan elke jongere om wat zakgeld mee te nemen voor in het snoep- en souvenirwinkeltje op het terrein.

 

Begeleiders

Tessa en Elias De Nederlandse groep wordt geleid door Tessa Leviton en Elias Poolman. Wij zijn twee enthousiaste madrichiem (begeleiders) uit Nederland. We studeren beiden aan de Hogeschool van Amsterdam en zijn actief bij jeugdbeweging Haboniem-Dror. 

 

Over Szarvas

Szarvas is een plek waar je Joodse jeugd ontmoet uit allerlei landen, zoals Hongarije, Israël, de Verenigde Staten, Bulgarije, Tsjechië, Spanje en Duitsland. De sfeer is relaxed, zoals een zomerkamp moet zijn! Je doet nieuwe ervaringen op en je beleeft een onvergetelijke tijd met je groep.

 

Waarom dit jaar voor het eerst?

In de zomer van 2016 namen wij deel aan een reis voor Europees Joodse studenten om het Joodse leven in Hongarije te leren kennen. Voor een paar dagen gingen we naar Szarvas toe en we waren direct overtuigd. Hier moet een Nederlandse groep naar toe! Door de steun van het Joods Humanitair Fonds is dit nu mogelijk geworden. 

 

Meer informatie

Veel informatie is te vinden op de website van Szarvas (Engelstalig).

 

Contact

Voor alle vragen kan je ons bereiken via: info@jhf.nl

 

szarvas2 impression

Translate

 

Google Translate Disclaimer